Header

CERCADORS DE RASTRES

Hi ha inhibidors de memòria repartits pels llocs més emblemàtics de la ciutat de Sabadell. Els seus habitants no recorden res de la seva història. Hem de trobar els inhibidors i desactivar-los.

Cercadors de rastres és un joc d’escapada online d’una durada aproximada de 90 minuts. Si els jocs d’escapada online ja formen part del vostre dia a dia, és possible resoldre’l en 60. En canvi, si és la primera vegada que jugueu, potser necessitareu consultar alguna pista i esgotar els 90 minuts.

Un joc d’escapada és un joc que s’ha de resoldre fent deduccions, també amb lògica i, si pot ser, amb treball en equip.

Així que agafeu paper i bolígraf doncs els necessitareu per fer càbales i deduccions.

Per salvar Sabadell dels inhibidors de memòria no us caldran coneixements sobre la ciutat, doncs anireu descobrint els seus racons a mesura que avanceu.

Animeu-vos a començar i passar una estona resolent un repte i divertint-vos!

Amb caràcter general, això és una experiència escape room online, de manera que un cop entri el primer del grup al joc, el temps no es podrà aturar. Molta sort!

* Caràcters alfanumèrics sense espais

Accepto les condicions d'ús d'aquest lloc web, incloent-hi la política de privacitat, ús de cookies, també accepto rebre ofertes interessants d'Eurek Technology i les seves empreses col·laboradores.